Bo i Lofsdalen

Hur vill du bo när du kommer till fjällen? Backnära? Uppe på fjället? Nära en skoterled?

Aktiviteter i Lofsdalen – året om

Aktiviteter för alla – året om

På vintern är skoterleder och skidspår preparerade för att vi alla ska få en härlig dag på fjället. Vårvintern i fjällen är magisk! Tänk när värmen kommer och du kan åka längdskidor utmed välpreparerade skidspår i kortärmat och stanna till vid en av alla raststugor för en gofika. 

På sommaren har vi en egen playa mitt i byn där sjön svalkar varma dagar. Men vi har också fantastiska fjäll med mil av vandringsleder, en väl utbygd downhill cykling i Lofsdalen BikePark och riktigt bra fiskevatten där både harr, öring och röding nappar. Hösten är dessutom den bästa tiden i fjällen för alla jägare!

Många nya stugor att hyra!

Veckobokningar gör du enklast på vår webbplats. Önskar du boende för enstaka nätter eller endast någon dag, ring oss på tel 0680-410 10. 

Nu säljs inflyttningsklara och fullt möblerade lägenheter i Lofsdalen

Veckans tips

Sommar i fjällen med fiske, vandring, 4-hjulssafari och cykling. Boka boende via onlinebokningen.

Skräddarsydda gruppresor

Tillsammans med oss kan du skapa en upplevelse som just din organisation behöver. Vi hjälper till med boende, mat och aktiviteter. Våra största tillgångar är våra guider och vår miljö.

Övernattning i vildmarken

Följ med oss ut i vildmarken, till Rutvallen, en fäbodvall som har restaurerats under sommaren för att kunna ta emot gäster för övernattning.

Skräddarsydda gruppresor
Skoter­köket

Genuint lagad mat med lokala råvaror från våra norrländska skogar och fjäll.

Skoter­uthyrning

Följ med våra rutinerade guider bortom anläggningarnas puls.