Ditt fjälläventyr börjar hos Skoterhuset!

skoteruthyrning & guidad skoterturer i Lofsdalen

hyr skoter hos oss på skoterhuset

välkommen till skoterhuset i lofsdalen

Här hos oss på Skoterhuset hyr vi ut snöskotrar vintertid

Utforska en fantastisk natur och njut av spännande skoterleder som passar hela familjen! Hyr den skoter som passar dig som föredrar ledåkning eller för dig som spendera mer tid på friåkningsområdet.

Eller åk med på en guidad tur, antingen en lugnare som passar alla eller någon mer fartfylld tur. 

Vårt erfarna team står redo att hjälpa dig med allt du behöver från verkstad till skoterguidningar – allt för att du ska få en minnesvärd upplevelse i Lofsdalen.

Guidade skoterturer

Utforska fjället med hjälp av våra erfarna guider! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren åkare, är en skotersafari i fjällen något för dig. Våra kunniga guider leder dig genom de snötäckta vidder i Lofsdalen och delar med sig av sin expertis. Turen startar vid Skoterhuset med en genomgång av skoterns funktioner och säkerhet. Sedan ger vi oss ut på en fantastisk tur genom Härjedalens vackra landskap. Vi tillhandahåller skoterhjälmar som ingår i hyran för din bekvämlighet. Ge dig ut på äventyr med våra guidade skoterturer och upplev fjället på ett unikt sätt!

Guidad familjetur

Vår otroligt populära skotertur för hela familjen där vi åker en tur runt fjällen i lugnt tempo, och stannar till vid Våffelstugan.

Turen är crika 3 mil

 

Pris: 1095:-/skoter

kvällssturen

Här åker vi kring Lofsdalens fina fjällterräng och njuter av den underbara naturen i månskenet. När vi kommer tillbaka blir det en 3-rätters middag på Skoterköket.

Turen är cirka 3 mil

Pris från 1495:-/vuxen

veckans tur

Här åker vi ett varv kring Lofsdalens yttre ledsystem i högre tempo. Här är det bra om man har en viss erfarenhet av att köra motorfordon sedan tidigare.  Den här turen anpassas efter väder, vind & leder. 

Turen är runt 5-7 mil

Pris: 1760:-/skoter

Hyr Skoter smidigt online

Vi vill göra det enkelt för dig att utforska fjällen på skoter. Boka din skoterupplevelse enkelt online genom vår hemsida!

Vi erbjuder ett brett urval av skotrar som passar alla smaker och äventyr, perfekta för hela familjen eller ditt kompisgäng. När du hyr en skoter av oss ingår en hjälm i hyran.
Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post om du har några frågor eller funderingar.

Här nedan ser du några exempel på vårt skoterutbud, men du hittar alla våra skotrar på vår skoteruthyrningssida.

Hitta ditt boende med Lofsdalen Home

Letar du efter boende i Lofsdalen? Upptäck Lofsdalen Home som erbjuder mysiga stugor och lägenheter centralt belägna i hjärtat av Lofsdalen. Perfekt för en familjesemester, romantisk utflykt eller en rolig tid med vännerna. Njut av närheten till naturen och upplev spännande aktiviteter som vandring, cykling, skoterturer och skidåkning.

ÄT GOTT PÅ RESTAURANG SKOTERKÖKET​

Njut av lokalt lagad mat med smaker från norrländska skogar och fjäll på Skoterköket.
Hos oss hittar du lagad mat med lokala råvaror från våra norrländska skogar och fjäll.
Med fokus på hög kvalitet och respekt för råvarorna, bjuder vi våra gäster på en smakupplevelse av Norrland i en mysig och familjär atmosfär.

Kom och ät fint lagad mat eller ta bara något gott att dricka framför brasan.

LOFSDALEN på sommaren

Även om det är långt kvar till sommaren kan du redan nu börja planera för spännande cykeläventyr hos Skoterhuset. 

Upptäck en förtrollande natur och upplev en mångfald av spännande cykelleder, perfekta för både nybörjare och erfarna cyklister.

Boka redan idag och se fram emot en minnesvärd sommarupplevelse hos Skoterhuset.

Lofsdalens bästa Skoterverkstad

Vårt erfarna team av kunniga mekaniker är alltid redo att hjälpa dig med alla dina servicebehov, oavsett om det gäller montering, reparation eller något annat.

Vi är specialiserade på att utföra service och reparationer på snöskotrar och cyklar av alla märken. I vår välfyllda butik hittar du ett brett sortiment av reservdelar, anpassade efter säsongen. Hos oss kan du vara trygg med att få högkvalitativ service och support för att hålla din skoter eller vyjek i toppskick.

Besök Skoterhusets verkstad och låt våra expert Brogge ta hand om dina behov med precision och omsorg.